top of page
Beeldatelier -12

​Leerlingen van 6 tot 12 leren bij ons kunst kennen op een speelse manier. Ze creëren hun eigen kunstwereld door te experimenteren met verschillende, spannende materialen en door samen te werken aan grote en kleine projecten. Ze gaan op onderzoek en verwonderen zich over kunstwerken uit heel de wereld. Ze moeten trots zijn op wat ze maken! Daarom leren we hen ook hoe ze hun eigen creaties aan de buitenwereld kunnen tonen.

We kiezen voor een leeftijdsgerichte aanpak zodat we op maat van de leerlingen kunnen werken. Daarnaast zetten we ons in om de leerlingen zoveel mogelijk individueel te begeleiden. We houden daarbij rekening met hun individuele competenties en interesses.

Aangezien we volop willen inzetten op deze persoonlijke begeleiding, beperken we de grootte van de klassen tot 20 leerlingen.


PRAKTISCH

Op dinsdag en donderdag kunnen kinderen van 6 tot 12 direct na school bij ons terecht.

We organiseren ons lesaanbod zoveel mogelijk volgens parallelklassen die doorgaan op één moment. Op die manier kunnen broertjes en zusjes van verschillende leeftijden op hetzelfde moment naar de kunstacademie komen. Je kiest voor één lesmoment voor het hele schooljaar.

Kan je door omstandigheden niet meer komen, neem dan contact op met ons, dan zoeken we samen naar een oplossing!

LESMOMENTEN

DI 15.30u - 17.10u

WO 13.30u - 15.10u

15.20u - 17.00u nieuw lesblok!

DO 15.30u - 17.10u

ZA 09.30u - 11.10u

11.20u - 13.00u

LEERKRACHTEN

Jan-Willem Van De Maele
Elke Ceulemans
Anne Kestens
Eline Van Riet
bottom of page