top of page
Schermafbeelding 2020-10-07 om 13.39.24.

ATELIERS +12

LEERKRACHTEN
Anne Kestens, Annabel Goris, Pieter Rutten


Leerlingen van 12 tot 18 bieden we een gevarieerd aanbod. De kennis die ze als jongeren hebben verworven gaan ze nu uitdiepen en ook leren toepassen in allerhande projecten waar zowel waarnemen, creëren van driedimensionaal werk, fotografie en digitale vormgeving samenkomen.
Onze leerkrachten zijn van alle markten thuis en zorgen voor een optimale begeleiding.

BEELDATELIER - 
In dit atelier leer je ideeën omzetten in beelden. We experimenteren, verkennen en oefenen in een ruim palet van technieken en kleuren. We verdiepen ons in de kunst van het illustreren, schilderen, boetseren, assembleren, fotograferen, drukken en nog veel meer. Je komt meer te weten over klassieke en hedendaagse kunstenaars en je wordt gestimuleerd tot het vermogen van je eigen 'oeuvre'. 

DIGITAAL BEELDATELIER
ZA 09.30u - 13.00u

In dit atelier komt alles aan bod wat te maken heeft met fotografie, illustratie, grafische vormgeving en animatie. Je leert op verschillende manieren naar beelden kijken en dit om te zetten in een eigen vormgeving. Je leert animeren, ontwerpen, illustreren,...
Je maakt kennis met allerlei technieken en materialen aan de hand van kleine en grote opdrachten waarin compositie, belichting, lijnenspel, kleur, contrastwerking,... aan bod komen. De resultaten bespreken we gezamenlijk in het atelier.

Aangezien we volop willen inzetten op deze persoonlijke begeleiding, beperken we de grootte van de klassen tot 20 leerlingen.

PRAKTISCH
De lessen digitaal beeldatelier op woensdagnamiddag gaan door in de Markgraaf. 
De lessen beeldatelier gaan door op vrijdagavond en zaterdagvoormiddag in onze ateliers op het KUNSTVERDIEP in de Rodenbachschool. 

 

LESMOMENTEN
.VR          17.30h - 21.10h
.ZA          09.30h - 13.00h

inkijk in de klas van Anne

inkijk in de klas van Annabel

bottom of page